Det lønner seg å oppgradere til en smartbereder

En varmtvannsbereder har en gjennomsnittlig levetid på 15-20 år. Men det kan fortsatt lønne seg å oppgradere dersom berederen din ikke er fullt så gammel - nyere modeller har nemlig mer effektiv isolering og bruker derfor mindre energi på å opprettholde varmen i tanken.

Fremtidens teknologi

Vår leverandør Høiax har utviklet en ny generasjon varmtvannsbereder som gjør det enkelt å kutte utgiftene som går til oppvarming av vann.

Høiax Connected er en smartbereder som lar deg ta nytte av de tidspunktene i døgnet hvor strømmen er billigst. I tillegg har den et stilrent, sort design som passer godt inn i moderne hjem.

Smartstyring på hytta

Smartberederen styres enkelt med et brukervennlig display, via app på telefon og nettbrett, eller tilpasses ditt smarthussystem. I appen får du full kontroll og innsikt i forbruket ditt, og kan sette opp egne rutiner.

Varmtvannsberederen har også flere smarte funksjoner, som feriemodus og automatisk legionella-program.

Har du WiFi på hytta? Da kan du også fjernstyre berederen med mobilen, slik at det ikke går unødvendig energi til oppvarming når hytta ikke er i bruk.

Enova-støtte

Du kan motta støtte fra Enova for oppgradering til smartbereder, forutsatt at berederen er installert av en autorisert rørlegger. Les mer om Enovas støtterordning her!

Høiax Connected bestilles og monteres av våre medlemsbedrifter - du finner dem i alle landets fylker. Kontakt en Rørkjøp-rørlegger nær deg for en uforpliktende prat.